Forum mladih

Filmsko stvaralaštvo djece i mladih

Dubrovnik, siječanj 2022.

Virtualna izložba

Dragi ljubitelji filma i videa dobro nam došli na još jedno izdanje filmskog stvaralaštva Foruma mladih Grada Dubrovnika. Vjerujemo da ste već navikli da vam negdje zadnji tjedan u siječnju predstavljamo mlade nadolazeće nade sedme umjetnosti. Bilo da je riječ o onima s jedne ili onim s druge strane kamere nama je jednaka čast i zadovoljstvo pružiti priliku svima da na ovaj način prikažu sve ono s čime su se bavili i kreativno izražavali kroz proteklu godinu dana.
Nažalost i ove godine, drugi puta za redom, iz dobro nam poznatih epidemioloških razloga nećemo se družiti u našim Kinematografima Dubrovnik, u kinu u našoj Luži, ali evo nas zato na internetskoj stranici udruge Luža. No, i nije svako zlo za zlo jer na ovaj način nudimo vam mogućnost da određene radove koji vam se svide pogledate i više puta te da iste podijelite sa svojim kolegama i prijateljima. Uživajte u radovima koje su kroz organizirani pedagoški rad sa svojim mentorima u školama i udrugama priredili naši osnovnoškolci i srednjoškolci, ali što nas posebno veseli i u radovima samostalnih autora.
U suradnji s Upravnim odjelom za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo te javnom ustanovom Kinematografi Dubrovnik i ovaj Forum za vas su pripremili Miro Bronzić iz udruge Škola filma Šipan i Nikola Duper iz udruge Luža.

Uvodna riječ Miha Katičića, zamjenika pročelnika Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Grada Dubrovnika.

Miro Bronzić, Škola filma Šipan, koordinator Foruma.

Da bi vidjeli predstavljene radove dovoljno je kliknuti ili dodirnuti fotografiju.